Speaker educational | Dragos Brasoveanu

COS de CUMPARATURI: 0.00lei 0 items

Despre mine

Dragos Brasoveanu

  Numele meu este Dragoș Brașoveanu și sunt soț, tată, prieten, lider dar și veșnic învățăcel. Am fost, sunt și îmi doresc în continuare să fiu OM autentic înainte de orice altceva. De fel sunt târgoviștean, dar viața m-a plimbat prin mai multe locuri din zona Munteniei. Sunt licențiat în teologie, domeniu în care am și un master obținut în afara tării.
Pentru că prin profesie și chemare iubesc oamenii, am simțit mereu dorința să fiu un izvor nu un rezervor, ajutându-i pe cei de lângă mine să crească lărgindu-și orizonturile. Mânat de această pasiune, am ales mereu în viață acele lucruri care să mă țină lângă oameni și cărti, alegând să devin pastor de suflete, leadership trainer, coach și vorbitor educațional. Am învățat teoria investind în cele mai bune resurse și având acces la cei mai buni traineri de nivel mondial: John Maxwell, Les Brown, Paul Martinelli, Brian Tracy, Jim Rohn, Brendon Buchard și altii. În plan academic am absolvit un program Master of Arts (Religion) al Andrews University din USA, iar pregătirea mea în domeniul dezvoltării personale și al leadership-ului a fost acreditată internațional de către John Maxwell Team. Practica însă și acreditările cele mai importante le-am obținut și le obțin zilnic de la cei de lângă mine cărora le vorbesc, cărora le sunt alături și pe care îi ajut să crească indiferent dacă ei se află în școli, licee, biserici, săli de conferință, pe stradă sau în mijloacele de transport în comun. Cei mai importanti evaluatori pentru mine rămân totuși cei doi băieți pe care-i am (de 11 și respectiv 3 ani) și soția mea, Roxana, alături de care strâng amintiri de peste paisprezece ani.
Nu sunt un mesia, nu promit utopii, nu garantez nici măcar reușita în toate situațiile (fiindcă ea ține mai mult de tine decât de mine), dar garantez că îmi pasă de tine, te pot ajuta și poți avea încredere în mine.  Aștept cu nerăbdare să te asist în drumul tău spre a deveni un om de succes.